معروفیت یا محبوبیت مسئله این است | بلاگ

معروفیت یا محبوبیت مسئله این است

ساخت وبلاگ
معروفیت یا محبوبیت مسئله این است

آیا یک برند شخصی نیاز به معروفیت دارد؟

بله

اما نه معروفیتی که مد نظر همه است. معروفیت یک برند شخصی در جامعه مخاطب خود است یعنی مثلا یک برند شخصی ممکن است در زمینه تکنولوژی و تجهیزات کامپیوتری فعالیت میکند و در این زمینه فرد بسیار معروفی است و پیج پر مخاطبی دارد ولی آیا همه مردم او را میشناسند؟

نه

آیا وقتی بیرون میرود مثل یک سلبریتی همه او را به همدیگر نشان میدهند؟

کسانی که بشناسند هم این کار را نمیکنند زیرا او برند شخصی تخصصی است.

آیا او محبوب است؟

بله برای مخاطبان خود محبوب است

محبوبیت او بیشتر است یا معروفیتش؟

میتوان گفت محبوبیتش بین فالورها یا کاربران سایتش بیشتر است. زیرا معروفیت زیادی ندارد و این معروفیت که در بین مخاطبان به وجود آمده به دلیل محبوب بودن است.

 

کلا معروفیت و شهرت چیز خوبی است ؟

بله، هیچ چیز نمیتواند کامل بد باشد به شرطی که شما از آن استفاده درست کنید در راستای اهدافتان.

اگر هم معروفیت را میخواهید باید با مشکلات معروفیت کنار بیایید.

 

 

محبوبیت یا معروفیت مسئله این است ؟

حالا رسیدیم به بحث اصلی خودمان یعنی همان محبوبیت یا معروفیت کدام بهتر است و یا کدام را انتخاب کنیم؟ و آیا محبوبیت و معروفیت با همدیگر فرق دارند؟

مطمئنا محبوبیت با معروفیت تفاوت دارد و کسی نمیتواند منکر این مورد شود.

ممکن است شما در یک جمع بسیار کوچک خانواده و یا محله و مدرسه خودتان فرد بسیار محبوبی باشید ولی معروف نباشید.

محبوبیت بسیار خوب است زیرا شخصیتی کاریزماتیک از شما میسازد و افراد به حرف شما گوش میدهند و برای برندهای شخصی بیشتر محبوبیت توصیه میشود تا معروفیت، چون شهرت را میتوان با یک کار زننده هم به دست آورد اما با آن کار شاید میزان شخصیت و جایگاه برند شما به شدت افول کند.

هردو این موردها به عکس هم صادق است، مثلا اینکه یک نفر معروف باشد اما محبوب نباشد و کسی محبوب باشد اما معروف نباشد. و اگر فردی هر دو این موارد را با همدیگر داشته باشد بسیار برند شخصی قوی میتواند بسازد.

این مدل برندهای شخصی را ما در افراد سیاسی هم زیاد میبینیم.

نلسون ماندلا و گاندی

هر دو این شخصیت ها در دنیا بسیار معروف بودند و شهرت بسیاری داشتند و همچنین از محبوبیت بالایی برخوردار بودند. و مطمئنا میتوانید حدس بزنید برندهای به شدت قوی و با جایگاه ذهنی محکم بودند و همه مردم آنها را میشناسند و زندگینامه های این افراد را میخوانند و از آنها به نیکی یاد میکنند.

 

آیا میتوان برای همه کس هم معروف و محبوب بود؟

چند نام را مینویسم به احساس خود توجه کنید

  • محمدرضا گلزار
  • سام درخشانی
  • علی کریمی
  • فرهاد مجیدی
  • زانیار خسروی
  • پژمان جمشیدی
  • وریا غفوری
  • بهاره رهنما
  • بهنوش بختیاری
  • مریم میرزاخانی
  • انوشه انصاری
  • معصومه ابتکار
  • محمدجواد ظریف
  • حسن روحانی
  • محمود احمدی نژاد

و این لیست را همچنان می‌توان ادامه داد …

احتمالا شما به هر کدام از اسم ها که رسیدید احساسات متفاوتی از شما بروز کرد.

یکی را دوست داشتید مثلا اگر پرسپولیسی هستید علی کریمی را دوست دارید و با فرهاد مجیدی را نمی پسندید. و اگر استقلالی باشید این قضیه برعکس میشود.

به همین سادگی است یعنی شما نمیتوانید برای همه انسان ها محبوب باشید هرچقدر که جامعه مخاطبان و محبوبیت شما بالا باشد باز هم کسانی هستند که از شما خوششان می آید.

پس در برندسازی شخصی به دنبال راضی کردن همه آدم ها و اطرافیان نباشید.

محبوبیت خوب است در جامعه مخاطب خودتان اما اینکه اگر بخواهید برای همه گان محبوب باشید هویتی از شما نمی ماند و این برخلاف ذات برندسازی شخصی است.

معروفیت و شهرت یا محبوبیتبرندهای شخصی محبوبیت را بر معروفیت ترجیح میدهند و همچنین شما برای تبدیل شدن به یک برند شخصی در زمینه خودتان باید معروفیت هم داشته باشید و به اندازه ای که شما را بشناسند به سمت شما می آیند تا خدمات شما را بگیرند و از شما استفاده کنند.

کلا آگاهی از برند یکی از ویژگی هایی است که چه برندهای شخصی و چه برندهای محصولی باید داشته باشند و از آن استفاده کنند. چون کسی را که ما نشناسیم درواقع در دهن ما جایی ندارد و نمیتواند در بین انتخاب های ما باشد و از طرفی هم اگر بشناسیم و او را دوست نداشته باشیم نه خدماتی از او میگیریم و نه او را به دیگران معرفی  میکنیم.

در برندسازی شخصی باید هر دو این موارد را به پیش ببریم اما باید واقع بین باشیم و اگر در حوزه ای کار میکنیم که مخاطب ما مثل بازیگران سینما عموم مردم نیستند معروفیت زیادی به سمت ما نخواهد آمد.

و البته قضیه پول کاملا فرق میکند مثلا ممکن است کسی مدیرعامل یک شرکت سرمایه گذاری باشد و درآمد بسیار بالایی داشته باشد حتی از یک سلبریتی و خواننده هم بیشتر باشد اما معروفیت نداشته باشد و در جامعه سرمایه گذاران و افرادی که با او سر و کار دارند شناخته شده باشد.

پس نتیجه میگیریم که معروفیت خیلی هم مربوط به پول زیاد نیست ممکن است که پول زیادی را برای شما به ارمغان بیاورد اما هستند کسانی که معروف نیستند پول های بسیار بیشتری در می آورند و هستند کسانی که معروف هستند و نمیتوانند درآمد زیادی داشته باشند.

 

نتیجه گیری

معروفیت و محبوبیت هر دو خوب است اما وقتی شما میخواهید یک برند شوید باید اول سعی کنید خود را در بین مخاطبان هدف تان محبوب کنید و بعد از آن طی سال های متوالی با کار کردن زیاد روی برند شخصی تان معروفیت هم به سمت شما می آید.

قرار نیست اگر حوزه کاری شما خاص است مانند یک سلبریتی معروف باشید بلکه قرار است جامعه مخاطبان شما را بشناسند.

معروفیت همیشه باحال و قشنگ نیست بلکه محدودیت هایی هم دارد.

اگر معروفیت یک دفعه ای در شبکه های اجتماعی میخواهید بیشتر مواقع باید قید شخصیت را بزنید.

معروفیت همیشه پولساز نیست و بعضی وقت ها دردسر ساز است.

معروفیت بدون محبوبیت از شما یک آنتی برند یا یک برند منفی میسازد.

شما هرچقدر هم سلبریتی باشید و در جامعه مخاطب خودتا محبوب باشید باز هم هستند کسانی که از شما خوششان نمی آید پس تلاش نکنید که همه را راضی نگه دارید.

اگر به من بگویید کدام را انتخاب میکنی؟

به شخصه بین معروفیت یا محبوبیت، محبوبیت را انتخاب می‌کنم. زیرا با محبوبیت بالا در جامعه مخاطب خودم هرچقدر کم باشد ولی آنها طرفداران پر و پا قرص من میشوند و این به مرور زمان به معروفیت من هم می انجامد

مبنع: https://robins.ir/popularity-or-fame/

رابینز robins...
ما را در سایت رابینز دنبال می کنید

نویسنده : رابینز بازدید : 300 تاريخ : يکشنبه 22 تير 1399 ساعت: 20:51